• Preparar la meua jubilació

  Planifica la teua jubilació

  Per a gaudir dels teus anys de retir amb la màxima qualitat de vida

  Momento Preparar mi jubilacion - Pareja joven sonriendo mientras piensan en su jubilacion leyendo papeles en el salon de su casa
 • Verde oscuro abajo
 • Momento Preparar mi jubilacion - Pareja senior sonriendo mientras que bailan en el salon de su casa

  El teu moment ha arribat, pren la iniciativa

  Existeixen tantes maneres de viure la vida com persones, d'igual manera que existeixen mil maneres de preparar el demà. En Ruralnostra som conscients que hauràs de planificar la teua jubilació per a intentar viure tots els teus anys de retir amb la qualitat de vida que desitges.

  L'equip d'experts de Ruralnostra analitzarà amb tu la teua situació actual, i posarà a la teua disposició les eines més adequades perquè pugues administrar les teues finances d'una forma òptima.

  Decidiràs en tot moment si desitges realitzar les gestions de manera autònoma o prefereixes comptar amb el suport dels nostres professionals.

  En Ruralnostra podràs triar l'estratègia d'estalvi que cobrisca les teues expectatives de manera idònia i pugues gaudir, així, el millor pla el dia de demà.

 • Gris oscuro

Tot està especialment pensat per a vostè

Fondos de Inversion - Hombre maduro de negocios con traje gris, hablando por el movil y portatil, sentado en un banco en una ciudad
 • Tria un pla d'inversió a la teua mesuraa

 • Participa dels mercats financers de Renda Fixa i Variable

 • Beneficia't de l'assessorament i gestió de professionals especialitzats

  (**)

Planes de Pensiones - Pareja senior abrazados mientras que sonrien en un parque rodeados de arboles

Indicador Riesgo 1/6 - Planes de Pensiones

Indicador de riesgo de planes de pensiones y epsv

El nivell de risc dels nostres plans de pensions oscil·la entre 2 i 6. És un indicador que mesura el risc del pla de pensions i es calcula sobre la base de dades històriques que, no obstant això, poden no constituir una indicació fiable del futur perfil de risc del pla. A més, no hi ha garanties que la categoria indicada romana inalterable i pot variar al llarg del temps. Pots consultar la informació relativa al nivell de risc dels nostres plans de pensions en www.segurosrga.es.

Icono de llaveIcono de llave El cobrament de la prestació o l’exercici del dret de rescat només és possible si s’esdevé alguna de les contingències o supòsits excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de plans i fons de pensions.

Icono de llaveIcono de llave El valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels supòsits excepcionals de liquiditat depèn del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants.

 • Prepara't per a gaudir de la teua jubilació

 • Planifica la teua jubilació i comença a estalviar hui amb una àmplia gamma de Plans de Pensions

 • Gaudeix de la major tranquil·litat amb excel·lents avantatges fiscals

  (***)