• Indicador de riesgo de planes de pensiones y epsv

  El nivell de risc dels nostres plans de pensions oscil·la entre 2 i 6. És un indicador que mesura el risc del pla de pensions i es calcula sobre la base de dades històriques que, no obstant això, poden no constituir una indicació fiable del futur perfil de risc del pla. A més, no hi ha garanties que la categoria indicada romandrà inalterable i pot variar al llarg del temps. Pots consultar la informació relativa al nivell de risc dels nostres plans de pensions en www.segurosrga.es.

  Icono de llaveIcono de llave El cobrament de la prestació o l’exercici del dret de rescat només és possible si s’esdevé alguna de les contingències o supòsits excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de les EPSV.

  Icono de llaveIcono de llave El valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels supòsits excepcionals de liquiditat depèn del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants.

 • PLANS DE PREVISIÓ RURAL PENSIÓ EPSV

  Tenim un gran Pla per al teu futur

  Comença ara a preparar la teua jubilació i gaudeix d’excel·lents avantatges fiscals.

  Planes de Prevision Rural Pension EPSV - Abuela con su hija y su nieta sonriendo y abrazandose sentadas en el salon de su casa
 • Gris oscuro