• Gaudeix de la jubilació

  Tranquil·litat, estabilitat i un gran futur per davant

  És el moment de recollir tot el que has sembrat.

  Moment la meua jubilació - Parella sènior somrient abraçats celebrant la seua jubilació en un parc envoltats de naturalesa i arbres
 • Verde oscuro abajo
 • Moment la meua jubilació - Parella sènior somrient i ballant en el saló de la seua casa

  Gestiona els estalvis i els ingressos de la manera més eficient

  Després de tants anys treballant ha arribat, per fi, el moment de la jubilació. Sabem que ara només vols gaudir, amb tranquil·litat, sense sobresalts. I no hi ha dubte que t’ho mereixes.

  Portar els comptes de manera eficient és una de les millors garanties que la teua jubilació serà aquesta etapa de creixement personal que fa anys que somies i en Ruralnostra  volem ajudar-te a fer-ho. Amb totes les garanties.

  Volem que les teues úniques preocupacions siguen triar la destinació del teu pròxim viatge o decidir on convidaràs la família a dinar. Nosaltres ens ocuparem d’ajudar-te amb tota la resta: rebaixar la factura fiscal, planificar la teua successió… una gestió eficient dels teus estalvis i ingressos és possible i, de fet, és la millor manera d’assegurar-te una jubilació tranquil·la. Deixa-ho a les nostres mans. 

 • Gris oscuro

Tot açò està especialment pensat per a tu

Carteras Banca Privada - Hombre de negocios con traje, camisa, corbata, reloj y gafas en la mano, pensando en una sala de reuniones mirando un papel

El valor de les inversions en fons està subjecte a les fluctuacions del mercat i a  els riscos inherents a la  inversió en valors.

 • Posem a la teua disposició una gran selecció de carteres

 • Confiança i seguretat a través de diferents vehicles per a invertir

 • Control i seguiment amb el recolzament d’un equip d’experts 

  (**)

Programa Te lo Mereces Pensión - Una pareja jubilada relajada en casa utilizando una tableta digital

La teua pensió és de les coses més importants per a tu, i tu el més important per a nosaltres.

Domicilia la teua pensió de la manera més senzilla.

Informa la Seguretat Social,  indica'ls el compte o llibreta de Ruralnostra i comenta a gaudir de tots els avantatges del Programa "Te lo Mereces".