• BORSA I MERCATS

  Opera en borsa com vulgues i quan vulgues

  Amb el servei de Borsa i Mercats de Ruralnostra podràs operar en borsa i valors dels principals mercats del món, des de qualsevol dispositiu i en qualsevol moment.

  Bolsa y Mercados Particulares - Mujer de negocios joven concentrada trabajando frente a su portátil en la oficina
 • Gris oscuro
Carteras Banca Privada - Hombre de negocios con traje, camisa, corbata, reloj y gafas en la mano, pensando en una sala de reuniones mirando un papel

El valor de les inversions en fons està subjecte a les fluctuacions del mercat i a  els riscos inherents a la  inversió en valors.

 • Posem a la teua disposició una gran selecció de carteres

 • Confiança i seguretat a través de diferents vehicles per a invertir

 • Control i seguiment amb el recolzament d’un equip d’experts 

  (**)

 • Gris oscuro
 • Preguntes freqüents

  Com puc contractar-ho?

  Podràs contractar i accedir a la informació de les teues inversions en la teua oficina habitual o a través de ruralvía.

  Per a gestionar una cartera de valors, tant de renda fixa com variable, hauràs de disposar d’un compte de valors en l’entitat, que et permetrà gestionar totes les operacions que hi vulgues fer.

  Qui pot contractar-ho?

  El servei de valors està dirigit a tots els que disposen d’uns quants estalvis i vulguen dur a terme alguna inversió. En Ruralnostra disposem d’una varietat ben àmplia de productes que podem oferir-te.

  Comptaràs amb l’assessorament personalitzat compost per un gran equip de professionals que t’ajudaran a assolir les teues metes.

  Té alguna comissió?

  S’hi aplicarà comissió de manteniment del compte de valors per a cobrir les despeses que l’entitat té per la custòdia de la inversió, per mantenir accions en cartera. La comissió per custòdia merita per la posició de valors i per l’entrada de títols nous. Pot cobrar-se mensualment, trimestralment, semestralment o anualment. A més, hi ha un altre tipus de comissions per la gestió de les operacions de compra i/o venda en mercats nacionals o estrangers, així com el traspàs de la cartera de títols a una altra entitat. A això cal afegir les comissions de corretatge que cobren els brokers per la seua mediació en les operacions de compra-venda en els mercats de valors o els cànons que apliquen en la Societat Rectora de Borsa.

  He de pagar impostos pels rendiments obtinguts?

  Els rendiments generats, siguen implícits o explícits, tenen la consideració de rendiments de capital mobiliari a què s’aplicarà el tipus de retenció corresponent d’acord amb la normativa vigent.

  Disposaré d’informació de les meues operacions?

  Mensualment i de manera gratuïta et remetrem la informació de l’estat dels teus comptes de valors a través de l’extracte de moviments (sempre que se n’haja efectuat algun durant el període). També podràs sol·licitar aquesta informació en la nostra oficina o quan vulgues a través de ruralvía.

 • Verde oscuro abajo

També et pot interessar

Fondos de Inversion - Hombre maduro de negocios con traje gris, hablando por el movil y portatil, sentado en un banco en una ciudad
 • Tria un pla d'inversió a la teua mesuraa

 • Participa dels mercats financers de Renda Fixa i Variable

 • Beneficia't de l'assessorament i gestió de professionals especialitzats

  (**)

Cartera fondos de inversion - Asesora con gafas sonriendo y hablando con una mujer joven sentadas en una oficina

El valor de les inversions en fons està subjecte a les fluctuacions del mercat i als riscos inherents a la inversió en valors.

 • Modalitat per a la gestió discrecional i individualitzada de la teua cartera

 • El llindar mínim d’inversió és de 60.000 euros.

 • Les inversions només a través de fons d’inversió del Grupo Caja Rural i de gestores internacionals.

  (**)