• Ruralnostra

    Oficines i caixers

    Buscador de Oficinas y Cajeros

Trau diners a dèbit amb condicions preferents

La retirada d’efectiu a dèbit amb les nostres targetes serà SENSE COMISSIÓ (1) en els caixers del Grupo Caja Rural (2), en els caixers d’altres Entitats (3) i en condicions preferents en els caixers d’Euronet, Euro Automatic Cash, Grupo Cajamar, Laboral Kutxa, Bankinter, Deutsche Bank, Cashzone, Caja Almendralejo, Caja Ingenieros, Banco Pichincha, Arquia i Caixa Guissona.

Més d’ 11.000 caixers al teu servei.

En la resta de caixers, repercutirem la comissió per retirada d’efectiu que l’entitat propietària del caixer ens liquide conjuntament amb la pròpia operació.

En qualsevol retirada d’efectiu, els caixers t’informaran degudament dels costos de la transacció abans d’acceptar l’operació.

Et recordem que pots localitzar la xarxa de caixers de la nostra entitat i del Grupo Caja Rural ací, en l’App rvia mòbil o en el 913 346 780.

 

 

Encara no saps tot el que pots fer en els nostres caixers?

 

Actualment, a través del caixer de Ruralnostra tens la possibilitat de dur a terme múltiples operatives a qualsevol hora del dia, perquè estan disponibles les 24 hores, els 365 dies de l’any.

Les opcions més utilitzades són la disposició d’efectiu i les consultes, tant de saldo com de moviments. 

Us contem altres operatives disponibles per a realitzar al caixer i que us poden resultar molt útils:

 

1. Recàrrega de telèfon mòbil

Si disposes d’un telèfon amb targeta prepagament, podràs fer la recàrrega i en temps real rebràs un missatge amb la confirmació de l’operació. Ràpid i fàcil!

2. Traspàs a compte

Pots traspassar el saldo disponible de la teua targeta de crèdit a la teua llibreta d’estalvi o compte corrent per atendre qualsevol imprevist que tingues. Al caixer, aquesta operativa s’identifica com a “Traspàs a compte” (“Traspaso a cuenta”).

3. Transferències

Si necessites fer un pagament a una altra persona o empresa per mitjà d’una transferència, en qualsevol moment i des de qualsevol dels nostres caixers amb els 20 dígits del compte beneficiari, podràs realitzar l’operació.

4. Carregar la teua targeta virtual

Si vols comprar en Internet i eres titular d’una targeta virtual, podràs carregar amb saldo la targeta, amb càrrec al teu compte.

5. Depòsits d’efectiu

Si tens la necessitat d’ingressar diners en el compte, ho podràs realitzar directament des del caixer seleccionant l’opció “operacions sense targeta” (“operaciones sin tarjeta”) i Ingressa en el compte”(“Ingreso en cuenta”).

6. Reintegrament DIMO

També podràs traure diners del caixer sense necessitat de disposar de la targeta gràcies al nostre servei DIMO. Introdueix l’import que vols enviar i el número de telèfon del destinatari. DIMO enviarà un SMS al telèfon que hages triat, amb una clau segura, i la persona podrà retirar l’efectiu en qualsevol caixer on n’existisca l’opció. Dintre de l’aplicació, abans de realitzar l’enviament, tindràs la possibilitat de consultar el caixer més pròxim disponible.

7. Ingrés amb targeta de crèdit

Si al llarg del mes has realitzat compres i el teu límit està quasi esgotat, pots realitzar una simple operació ingressant diners en la targeta amb càrrec al teu compte i, d’aquesta manera, alliberaràs límit de la targeta i podràs continuar fent ús de la mateixa.

8. Pagament de rebuts i tributs

Quan no tens un rebut domiciliat en el teu compte o llibreta i necessites pagar- lo, des dels nostres caixers pots realitzar el pagament introduint quatre dades que et sol·licitarem i que podràs trobar en el rebut o tribut que hages de pagar.