• Indicador de riesgo de planes de pensiones y epsv

  El nivell de risc dels nostres plans de pensions oscil·la entre 2 i 6. És un indicador que mesura el risc del pla de pensions i es calcula sobre la base de dades històriques que, no obstant això, poden no constituir una indicació fiable del futur perfil de risc del pla. A més, no hi ha garanties que la categoria indicada romana inalterable i pot variar al llarg del temps. Pots consultar la informació relativa al nivell de risc dels nostres plans de pensions en www.segurosrga.es.

  Icono de llaveIcono de llave El cobrament de la prestació o l’exercici del dret de rescat només és possible si s’esdevé alguna de les contingències o supòsits excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de plans i fons de pensions.

  Icono de llaveIcono de llave El valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels supòsits excepcionals de liquiditat depèn del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants.

 • PLANS DE PENSIONS

  Prepara’t per gaudir de la jubilació

  Planifica la jubilació i comença a estalviar hui amb una gamma ben àmplia de plans de pensions i gaudeix d’avantatges fiscals ben importants.

  Planes de Pensiones - Pareja senior abrazados mientras que sonrien en un parque rodeados de arboles
 • Gris oscuro